Wij zijn Fegarbel

De beroepsfederatie voor de autosector sinds 1927!

Onze diensten

De juridische dienst behandelt volgende zaken: invorderingen van onbetaalde facturen, verzoeningspogingen bij geschillen, dealercontracten doornemen, overeenkomsten bekijken enz. Daarnaast stellen zij ook de administratieve documenten op die een rechtsgeldig karakter moeten hebben owv bijv. de strijd tegen fraude, het respecteren van de consumentenwetgeving enz.

Onze buitendienst gaat langs bij de leden om eventuele vragen te beantwoorden, administratieve documenten te leveren of gewoon om eens bij te praten over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Zo verliezen we onze voeling met het terrein niet!

Op nationaal vlak communiceren we met overheidsinstanties en overlegorganen om de autosector alle kansen te geven om te blijven groeien, om ondernemers te stimuleren verder te laten investeren in hun bedrijf, werknemers en nieuwe technologieën, maar ook om de overheid te laten inzien wat het belang is van onze s ector!

Onze medewerkers achter de schermen zijn actief op volgende diensten: buitendienst, communicatiedienst, informatie- en verwerkingsdienst, interne administratie, juridische dienst, nationaal secretariaat, onthaal medewerkers, regionale diensten

Wij ondersteunen diverste takken binnen de autosector: onafhankelijke/universele garage carrosseriebedrijven, verkopers tweedehandsvoertuigen en verkopers/herstellers moto's, takelbedrijven, concessiehouders, merkagenten, erkende herstellers, servicepunten en merkspecialisten, LPG-installateurs en pomphouders, oldtimerverkopers/herstellers, bandencentrales, testbankspecialisten, plan- en ontwerpbureau's voor voertuig- en brandstoftechnologieën, diverse (zoals boekhoudkantoren, shipping, export, tax& legal, verzekeringen)

Wij zijn een onafhankelijke en neutrale beroepsvereniging binnen de autosector. Voor ons geen onderliggende overeenkomsten waardoor we onze stem verliezen!

Team work discussion
We boost our clients to get more sales

Belangrijk?

Zeer zeker!

De Belgische autosector is één van de belangrijkste sectoren van het land en verschaft duizenden jobs aan zowel hoogopgeleiden, echte vakmannen, administratief medewerkers en leerjongeren.

Onze troeven

Naast alle diensten kan u bij ons ook terecht op volgende vlakken

Algemeen

ALGEMEEN

milieu
administratie
sociale zaken

Wetgeving

WETGEVING

fiscaliteit
retentierecht
vennootschapsrecht

Geschillen

GESCHILLEN

bemiddelingen
verzoeningspogingen
documenten

Andere

ANDERE

verkeer
brandstoffen
aanvraag handelaarsplaten

Ons Nationaal Bestuur

"Nothing is particulary hard if you divide it into small jobs"

Henry Ford

1863 - 1947