Nieuwe voorzitter voor Fegarbel  - Bond van de Garagisten Beroepsverenigingen vzw

TOM VERBEKEN

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd een nieuwe voorzitter verkozen voor onze federatie. Tom Verbeken volgt hiermee Luc Vanderpoorten op die sinds 2018 het voorzitterschap heeft waargenomen. Gewezen voorzitter Vanderpoorten wenste hem tijdens de algemene ledenvergadering het allerbeste toe en is tevreden dat we met zijn opvolger enorm veel kennis over de sector binnenhalen.

Tom is een jong en dynamisch talent binnen de niche van het garagebedrijf en dat resulteert in een ongebreidelde kennis zowel op technisch vlak als op vlak van relevante administratieve en juridische content.

Onze nieuwe voorzitter werd de “stiel” al van jongs af aan ingelepeld bij het autobedrijf van zijn ouders te Essene. Na zijn studies ging Tom eerst aan de slag bij Opel Mabille om 11 jaar later het garagebedrijf en tankstation van zijn ouders over te nemen. Samen met zijn echtgenote breidden ze de activiteiten verder uit en namen ook het agentschap van Ligier/microcar erbij.

Sinds kort deelt Tom ook zijn kennis met de groep Valckenier voor de merken Opel / Peugeot / Citroën / DS / Alfa Romeo / Fiat / Jeep / Ligier & Microcar.

Tom is vereerd om het voorzitterschap te mogen waarnemen, samen met de andere bestuursleden en hoopt op zijn manier een steentje te kunnen bijdragen aan onze sector, en de snelle veranderingen en uitdagingen die in de nabije toekomst op ons afkomen.

Gedelegeerd bestuurder, Julien Meganck, haalt aan dat Tom Verbeken al jarenlang deel uitmaakt van het nationaal bestuur en dat Tom tijdens zijn mandaat kan bogen op heel wat opgedane know how en expertise.

Het bestuur en de medewerkers wensen Tom alvast veel succes!