Eurocheques

De tijd om de ecocheques te bestellen nadert razendsnel!

Arbeiders die voltijds werken binnen PC 149.02 en PC 112 hebben recht op ecocheques voor een bedrag van € 125 per semester. De betaling van het eerste semester dient ten laatste te gebeuren op 15/06. De betaling van de tweede schijf gebeurt ten laatste op 15/12. De betaling van de ecocheques voor de bedienden (PC 200) gebeurt in de loop van maand juni.

Sedert dit jaar dienen de ecocheques 100% elektronisch besteld te worden.

Exlusieve samenwerking

Wij hebben de markt geanalyseerd en gekozen om hiervoor samen te werken met Monizze. Monizze is de enige 100% Belgische én 100% elektronische uitgever van onder andere eco-, maaltijd- en cadeaucheques die dagelijks meer dan 40.000 werkgevers en 450.000 gebruikers bedient.

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Monizze en hun proactieve aanpak.

Als Fegarbel-lid geniet u, boven op de competitieve voorwaarden van Monizze, ook exclusieve kortingen op ecocheques en maaltijdcheques. Deze kortingen zijn van toepassing op zowel de unieke als de recurrente kosten.

Waarom Monizze?

Waarom steeds meer bedrijven voor Monizze kiezen?

Monizze biedt:

• Een vaste én duurzame prijszetting
• Géén wachtlijn of keuzemenu bij contactname
• Een volledige ontzorging voor de zaakvoeder en/of HR-afdeling (inclusief de overstap naar Monizze)
• Een aanpak op maat van de Belgische KMO
• Meer voordelen voor de werknemers door de innovatieve APP.

Neem hier gerust een kijkje

Als u van dit interessant aanbod wenst te genieten of een vrijblijvende offerte wenst, neem dan contact op met Monizze via partner@monizze.be of telefonisch op +32 (0)2/891.88.44 met de vermelding dat u lid bent van FEGARBEL.

Tarieven

Monizze

Neem gerust contact op met Monizze via partner@monizze.be of telefonisch op +32 2 891 88 44 met de vermelding dat u lid bent van FEGARBEL.