Wat is het?

Hoe gaat u om met uw debiteurenbeheer? Hoeveel tijd besteedt u aan de inning van uw openstaande vorderingen en hoe succesvol is de inning hiervan? In België wordt meer dan 35% van alle facturen te laat betaald en moet 10% hiervan definitief worden afgeschreven. Vooral de dienstensector loopt gevaar aangezien de aangeboden diensten gemakkelijk betwist kunnen worden. Een correcte opvolging van debiteuren is daarom een tijdrovende bezigheid, dus waarom dit niet uitbesteden aan een professional ter zake?

Fegarbel vindt dit een herkenbare problematiek en wenst zich dan ook als sectororganisatie te engageren om een goedkope en performante oplossing aan haar leden aan te bieden. Fegarbel heeft daarom besloten om samen te werken met de firma FlexCredit. FlexCredit specialiseert zich in de ondersteuning van haar klanten op het vlak van debiteurenbeheer (incasso), en dit zowel op minnelijk als gerechtelijk niveau. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende spelers op het vlak van credit & control, handelsinformatie en juridische ondersteuning om de goede opvolging en inning van uw facturen te kunnen garanderen alsook de nodige drukmiddelen tot betaling te kunnen uitoefenen.

Hoe doen we het?

Alle Fegarbel leden kunnen zich via de website gratis inschrijven. Eenmaal de inschrijving voltooid is krijgt u binnen de 48 uur uw toegangscode tot het online portaal waar u al uw openstaande vorderingen kan indienen en opvolgen en dit volgens het no-cure-no-pay principe. Elke vordering wordt op een unieke manier behandeld om de kansen op invordering zo groot mogelijk te maken. De juiste behandeling kan immers afhangen van ontelbare factoren, zoals bijvoorbeeld de relatie met uw debiteur of de sector waarin de debiteur werkzaam is. Na afsluiting van elk dossier kan u steeds kosteloos een fiscaal/juridisch advies ontvangen en reiken wij kosteloos fiscale attesten uit.
Een flexibele en efficiënte oplossing op maat is een garantie!

Uw voordeel

  • U betaalt geen jaarlijkse abonnementsprijs; korting van maar liefst €799

  • No cure n Pay; geen resultaat = geen kost

  • Bijkomende korting op de eventueel te betalen commissies van 25%

Flexcredit BVBA

Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

+32 3 231 23 20

www.flexcredit.be