Ga voluit. Wij doen de rest!

Callant Verzekeringen en Financieel Advies, verzekeringsadviseurs van de Bond van de Garagisten Beroepsverenigingen, heeft een jarenlange traditie in het verzekeren van ‘garages’. Deze ‘knowhow’ willen wij gratis en vrijblijvend ter beschikking stellen van de leden van Fegarbel.

Wij bieden U dan ook een gratis en volledig vrijblijvende check up aan van uw verzekeringen.

VELE VRAGEN KUNNEN ZICH STELLEN INZAKE UW VERZEKERINGSPOLISSEN:

  • Wie mag met een voertuig rijden voorzien van een commerciële plaat? Wat bij proefrit? Wat indien het voertuig een hogere cilinderinhoud heeft dan voorzien in uw polis? Heeft U een omniumdekking? Zo neen, waarom niet?
  • Wat met de schade aan de voertuigen waaraan U werkt? Wat als de schade pas ontstaat enkele dagen na de werkzaamheden? Wat met de schade aan het ‘vervangen onderdeel’?
  • Voorziet uw brandpolis de ‘nieuwwaarde’? Is uw gebouw geschat door een onafhankelijke deskundige? Waarom zijn de voertuigen ‘buiten’ niet verzekerd tegen storm- en hagelschade? Zijn uw voertuigen ‘buiten de omheining’ gedekt in diefstal?
  • Wie mag met een voertuig rijden voorzien van een commerciële plaat?Wat indien het voertuig een hogere cilinderinhoud heeft dan voorzien in uw polis? Heeft U omniumdekking aan een betaalbare premie?
  • Wat met de schade aan de voertuigen waaraan U werkt? Wat als de schade pas ontstaat enkele dagen na de werkzaamheden? Wat met de schade aan het "vervangen onderdeel"? Is het voertuig van uw klant verzekerd tijdens transport op uw takelwagen?
  • Is uw kantoormaterieel verzekerd in nieuwwaarde zonder aftrek van slijtage? Verzekerd tegen diefstal, zelfs indien uw gebouw niet voorzien is van een alarminstallatie?
  • Voorziet uw brandpolis de "nieuwwaarde"? Is uw gebouw geschat door een onafhankelijke deskundige? Zijn uw voertuigen "buiten" verzekerd tegen storm- en hagelschade? Voertuigen "buiten de omheining" gedekt in diefstal?
  • Oldtimers verzekerd voor minder dan 100€ per jaar? Omniumdekking zonder aftrek van sleet?
  • Verkoop van voertuigen voorzien van een driejaarlijkse garantie?

Op deze en andere mogelijke vragen zullen wij U graag vrijblijvend een passend antwoord geven.

Stuur een mail naar gaetan.maes@callant.be en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met U. Uiteraard kan U ook onmiddellijk bellen met onze Account Manager Automotive Gaëtan Maes om een afspraak te maken: 0476/87.85.25.

Enkele handige links

Callant Verzekeringen Antwerpen nv

Iso 9001-2000
DNV gecertificeerd bedrijf

Frankrijklei 112 bus 4
2000 Antwerpen

Tel: 03/609.89.89
Fax: 03/609.89.79
Ondernemingsnr:  0444 457 364
FSMA: 010454A

Gaëtan Maes
Account Manager Automotive
GSM: 0476/87.85.25
gaetan.maes@callant.be