Project omschrijving

Algemeen

Vanheede Environmental Services is een businessunit van Vanheede Environment Group, gespecialiseerd in het beheer van bijzonder en gevaarlijk afval.
Deze bijzonder kennisgedreven activiteit staat garant voor een perfecte service op vlak van inzameling, ophaling en verwerking.

Daarnaast beschikt Vanheede Environmental Services over de nodige vergunningen voor een veilige dienstverlening conform de geldende voorschriften.

Nieuw partnership met Vanheede Environment Group

voor het afvalbeheer bij Fegarbel-leden

Vanaf begin 2014 start Fegarbel een nieuwe samenwerking om het afvalmanagement bij hun leden in goede banen te leiden. De nieuwe partner is Vanheede Environment Group, een nationaal bedrijf met familiale roots, 10 eigen bedrijfssites in België, 530 medewerkers en een ruime ervaring in geïntegreerde aanpak.

Zowel voor gevaarlijk als voor niet-gevaarlijk afval biedt Vanheede Environment Group een competitief pakket aan de Fegarbel-leden met een exclusieve korting op jaarbasis. Daarnaast genieten de leden ook van eenmalige actietarieven op diverse producten uit het gamma en op een administratieve ondersteuning in uw afvalbeleid via MyVanheede.

Zonder twijfel heeft u reeds gehoord dat er sinds juli ’13 wijzigingen in voege zijn wat de wetgeving inzake afvalbeheer in Vlaanderen betreft (Vlarema). De belangrijkste wijziging is de verplichte bronsortering van een aantal afvalstromen waarbij nieuw is dat PMD ook voor bedrijven verplicht selectief dient ingezameld te worden. Daarnaast dienen de afvalproducenten het verplichte contract af te sluiten met de afvalinzamelaar, die het gemengd bedrijfsafval ophaalt. Om dit gemakkelijk en beheersbaar te maken beschikt Vanheede Environment Group hiervoor over het online platform ‘MyVlarema’ waaruit u op een eenvoudige manier het wettelijk verplicht contract kunnen registreren en ontvangen.

Naast deze mogelijkheden inzake afvalbeheer heeft Vanheede Environment Group ook een gamma aan duurzame en innovatieve producten ontwikkeld die ervoor zorgen dat het verbruik van milieubelastende stoffen wordt gereduceerd. Voorbeelden zijn de Pelican Pack, een mobiele container die absorptiekorrels recupereert en recycleert, en de Bio-Mammut fontein, een solventvrije biologische wastafel voor verontreinigde onderdelen.

Alle bijkomende informatie kan opgevraagd worden via onze contactpagina.

Contactgegevens

Vanheede Environmental Services

Dullaardstraat 11
8940 Wervik-Geluwe

T: +32 (0)56 26 30 63
F: +32 (0)56 26 30 66

www.vanheede.com

Internal Sales: Vlaanderen

Delphine Mahieu
T: +32 (0)51 26 36 54
F: +32 (0)51 26 30 66
delphine.mahieu@vanheede.com